سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک وزیر راه: رییس جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است انتصاب مهم در قرارگاه پدافند هوایی کشور

مجلس با بررسی یک فوریتی لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر موافقت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی یک فوریتی لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر موافقت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۱۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز(یک شنبه،10دی) درخواست دولت مبنی بر بررسی لایحه اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر به صورت دو فوریتی را بررسی کرده اما با این درخواست مخالفت کردند.

 

در ادامه نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی این لایحه به صورت یک فوریتی در مجلس موافقت کردند.

 

بنابراین گزارش فرهادی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری در دفاع از این لایحه و دو فوریت آن گفت: افرادی که مبتلا به اعتیاد هستند علاوه بر مخدوش کردن چهره جامعه سبب نگرانی مردم نیز شده اند به همین دلیل ما در این لایحه به دنبال سر و سامان دادن و ارائه خدمت به این افراد هستیم که مباحثی همچون سر و سامان دادن به وضعیت معتادان اعم از افراد داوطلب برای ترک، کمک به معتادانی که تمایل به ترک ندارند از جمله اولویت‌های این طرح به شمار می‌آید. همچنین به افراد مراجعه کننده 2 ماه برای ترک فرصت داده می شود که این فرصت تا 2 ماه دیگر قابل تمدید است.

 

وی افزود: همچنین در این لایحه به این موضوع که کمپ‌ها توسط چه افرادی اداره می شود پرداخته شده است چرا که عموم افرادی که این کمپ ها را مدیریت می‌کنند زمانی خود مبتلا بوده‌اند و به دلیل سلامت، مدیریت کمپ‌ها را به عهده گرفته اند اما مسیری قابل قبول برای ترک معتادان به کار نمی‌گیرند و از روش های خودشان برای ترک استفاده می‌کنند.

 

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری ادامه داد: در این لایحه، ستاد مبارزه با مواد مخدر به عنوان متولی مدیریت کمپ‌ها در نظر گرفته شده است که باید نسبت به ارائه برنامه درمانی اقدام کند. ضمن آنکه مشکلات بسیاری در این کمپ‌ها وجود دارد و نمونه تلخ آن سوختن 36 نفر انسان بی گناه طی چند ماه گذشته در کمپ لنگرود است بنابراین اگر فوریت این لایحه به تصویب نمایندگان برسد می توان هرچه سریع تر مشکلات را کاهش داد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار